Anëtarësohu në SHUKALB

Së bashku punojmë më mirë!


Kurset e Trajnimit

Regjistrimi Online


Ujësjellës Kanalizime Shkodër dhe Shkolla e Mesme “Arben Broci” Nënshkruajnë Marrëveshjen për Programin e Praktikës së Nxënësve

Me datë 31 tetor, Shoqëria UK Shkodër dhe Shkolla Profesionale Industriale “Arben Broci”, Shkodër, nënshkruan sëbashku një marrëveshje bashkëpunimi, për kryerjen e praktikës mësimore të nxënësve maturantë të klasës së Hidraulikës pranë ambjenteve të Shoqërisë.  Duke shkuar më tej ,…