Informohuni me të rejat më të fundit në lidhje me sektorin e ujësjellës kanalizimeve.


Anëtarësohu në SHUKALB

Së bashku punojmë më mirë!


Kurset e Trajnimit

Regjistrimi Online


SHUKALB dhe SHUKOS organizojnë workshopin e parë për vitin 2020 në kuadër të të programit të përbashkët të Benchmarking HUB për Kosovën dhe Shqipërinë

Më 20 maj 2020, SHUKALB dhe SHUKOS, organizuan workshopin me temë “Si të fillojmë me Benchmarking”, duke nisur kështu implementimin e ciklit të 6-të të programit të përbashkët të Benchmarking HUB për Kosovën dhe Shqipërinë. Workshopi u organizua online përmes…