Lajme

SHUKALB organizon me sukses online dy shkëmbime të eksperiencave mes kolegëve për “Projektet e suksesshme të infrastrukturës së kanalizimeve dhe trajtimit të ujit të ndotur”

Gjatë datave 15, 16, 17 dhe 18 Dhjetor, 2020, SHUKALB organizoi me sukses Shkëmbimet e Eksperiencave mes Kolegëve për përmirësimin e njohurive për përgatitjen e projekteve të suksesshme të infrastrukturës së kanalizimeve dhe trajtimit të ujit të ndotur, të cilat…

Konferenca dhe Ekspozita e 8-të e Përbashkët Ballkanike, “Uji dhe Ndryshimet Klimatike“ zhvillohet online dhe ruan suksesin e saj!

Më 4,5, 6 nëntor 2020, SHUKALB në bashkëpunim me SHUKOS (Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit të Kosovës) organizuan Konferencën dhe Ekspozitën e 8-të të Përbashkët Ballkanike, me temë “Uji dhe Ndryshimet Klimatike“, i mbajtur si një event virtual përmes platformës…