Ndërkombëtare

SHUKALB zhvillon Workshopin Rajonal mbi Certifikimin Bazuar në Testim në sektorin e ujit

Para fillimit të Konferencës së Përbashkët Ballkanike, më 7 nëntor, SHUKALB së bashku me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë (MIE) të Shqipërisë organizuan një Workshop Rajonal mbi temë “Krijimi i një Programi Kombëtar Trajnimi dhe Certifikimi Bazuar në Testim për…

Workshopi “Planifikimi i sigurisë së ujit dhe menaxhimi i krizave” në Konferencën e PRU-ve të Evropës Lindore, 7-8 Maj 2018, Zagreb, Kroaci

  IAWD me mbështetjen e Programit të Ujit të Danubit dhe Qendrës Globale për Reduktimin e Katastrofave dhe Rimëkëmbjen (GFDRR) do të organizojë një workshop të shkurtër mbi “Planifikimin e sigurisë së ujit dhe menaxhimin e krizave” në kuadër të…