Kombëtare

Shoqëria Ujësjellës Kanalizime Durrës përfundon me sukses investimet e ujësjellësit dhe trajtimit të ujërave të ndotura në Gjirin e Lalëzit

Shoqëria Ujësjellës Kanalizime Durrës (UK Durrës) ka përfunduar sëfundmi projektin për ndërtimin e kolektorit kryesor të ujërave të ndotura dhe Impiantit të Trajtimit të Ujërave të Ndotura (ITUN) për zonën turistike të Gjirit të Lalëzit.  Ky projekt parashikonte ndërtimin e…

Afati i fundit i regjistrimit me tarifa të reduktuara po afron!!! – Konferenca dhe Ekspozita e 7-të e Përbashkët Ballkanike

Nxitoni të kryeni regjistrimin me tarifa të reduktuara në Konferencën dhe Ekspozitën e 7-të të Përbashkët Ballkanike, që do të mbahet në në Prishtinë, Kosovë, në datat 6-8 nëntor 2019, në Hotel Emerald.  Regjistrimi në Konferencë me tarifa të reduktuara…