Kombëtare

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit organizon ligjeratën “Drejt furnizimit me ujë të sigurt, cilësor, me presion dhe 24×7 –  Sfida e Prishtinës Dje, Sot dhe Nesër”

Me datë 13 Maj 2019, në ambjentet e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN), Tiranë, u zhvillua ligjërata e hapur shkencore me temë “Drejt furnizimit me ujë të sigurt, cilësor, me presion dhe 24×7 – Sfida e Prishtinës Dje, Sot…

Enti Rregullator i Ujit të Shqipërisë merr pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të 18-të të Shoqatës Evropiane të Rregullatorëve të Ujit

Më 21-22 maj 2019, në Vilnius, Lituani, u organizua Asambleja e Përgjithshme e 18-të e Shoqatës Evropiane të Rregullatorëve të Ujit (WAREG).  Eventi u prit nga Komisioni Kombëtar për Kontrollin e Energjisë dhe Çmimet e Lituanisë. Enti Rregullator i Ujit…