Lajme

Përditësim në lidhje me Projektin “Menaxhimi i Aseteve në Shoqëritë Ujësjellës Kanalizme të Shqipërisë”

Në Mars të këtij viti, SHUKALB ka filluar zbatimin e fazës së parë të Projektit  “Menaxhimi i Aseteve në Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime të Shqipërisë”. Projekti ofrohet në kuadër të programit “Shërbime Këshillimore për Menaxhimin e Aseteve në Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime…

SHUKALB feston “Ditën Botërore të Mjedisit” dhe përfundon me sukses Programin Sfida Botërore e Monitorimit të Ujit për vitin 2019

SHUKALB ka përfunduar me sukses implementimin e Programit Sida Botërore e Monitorimit të Ujit (SBMU) për këtë vit.  Programi nisi në prill 2019 dhe vazhdoi deri në fund të vitit shkollor, koha në të cilën studentët pjesëmarrës raportuan edhe të…