Rajonale

Request for Expressions of Interest – Moderators for the Delivery of Peer Exchanges on “Successful Infrastructure Waste Water Collection and Treatment Projects”

Grant Agreement:                         81247788 Project Title:                                  Delivering Capacity Development Products for Water Supply                           …

Afati i fundit i regjistrimit me tarifa të reduktuara po afron!!! – Konferenca dhe Ekspozita e 7-të e Përbashkët Ballkanike

Nxitoni të kryeni regjistrimin me tarifa të reduktuara në Konferencën dhe Ekspozitën e 7-të të Përbashkët Ballkanike, që do të mbahet në në Prishtinë, Kosovë, në datat 6-8 nëntor 2019, në Hotel Emerald.  Regjistrimi në Konferencë me tarifa të reduktuara…