Rajonale

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit organizon ligjeratën “Drejt furnizimit me ujë të sigurt, cilësor, me presion dhe 24×7 –  Sfida e Prishtinës Dje, Sot dhe Nesër”

Me datë 13 Maj 2019, në ambjentet e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN), Tiranë, u zhvillua ligjërata e hapur shkencore me temë “Drejt furnizimit me ujë të sigurt, cilësor, me presion dhe 24×7 – Sfida e Prishtinës Dje, Sot…

SHUKALB organizon workshopin e parë të projektit “Shërbimet Këshillimore për Menaxhimin e Aseteve për Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime në Evropën Juglindore”

Më 26 shkurt, në Rogner Hotel Tirana, SHUKALB organizoi workshopin e parë për nisjen e projektit “Shërbimet Këshillimore për Menaxhimin e Aseteve për Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime në Evropën Juglindore” për shoqëritë ujësjellës kanalizime në Shqipëri dhe Kosovë. Workshopi u organizua…

SHUKALB dhe SHUKOS organizojnë workshopin rajonal të programit të përbashkët të D-LeaP Benchmarking HUB për Kosovën dhe Shqipërinë

Workshopi rajonal final për ciklin e katërt të Programit të Përbashkët të Benchmarking HUB për Kosovën dhe Shqipërinë u mbajt më 13 shkurt 2019, në ambientet e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit Prishtinë, në Prishtinë, Kosovë.  Workshopi u ndoq nga koordinatorët…

SHUKALB merr pjesë në takimin e katërt të Bordit Këshillues të projektit “Shërbime Këshilluese për Menaxhimin e Aseteve për Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime në Evropën Juglindore”

Takimi i 4-t i Bordit Këshillues dhe Workshopi i 4-t i projektit ” Shërbime Këshilluese për Menaxhimin e Aseteve për Shoqëritë Ujësjellës Kanalizime në Evropën Juglindore” u zhvilluan në Bijeljina, Bosnjë dhe Hercegovinë më 5 dhe 6 dhjetor 2018. Takimet…