Regjistrimi në Konferencën dhe Ekspozitën e 8-të të Përbashkët Ballkanike është ende i hapur!

 Jemi më pak se një muaj larg nga Konferenca dhe Ekspozita e 8-të e Përbashkët Ballkanike, “Uji dhe Ndryshimet Klimatike“, që do të mbahet si një aktivitet virtual në datat 4-6 nëntor 2020.

Regjistrimi në Konferencë dhe Ekspozitë është ende i hapur!

Regjistrimi në Konferencë mund të bëhet përmes secilës prej dy mënyrave:

Në vazhdim,ne i mirëpresim kompanitë nga e gjithë bota për të ekspozuar produktet dhe shërbimet e tyre dhe t’i bashkohen diskutimit mbi çështjet aktuale në sektorin e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve.

Ambjenti i ekspozitës është i organizuar përmes një platforme virtuale duke i dhënë çdo ekspozuesi mundësinë për të prezantuar produktet dhe kompaninë e tyre përmes videove, imazheve dhe informacioneve të tjera të rëndësishme. Platforma e ekspozitës është e aksesueshme në faqen e internetit të eventit nën seksionin Platforma Virtuale e Ekspozitës dhe do të promovohet tek të gjithë pjesëmarrësit virtualë gjatë gjithë kohëzgjatjes së Konferencës. Për më tepër, kompanitë ekspozuese do të kenë mundësinë të ndërveprojnë dhe të bisedojnë drejtpërdrejt me pjesëmarrësit e Konferencës.

Për t’u regjistruar në Ekspozitë ju lutemi plotësoni Formularin e Regjistrimit në Ekspozitë dhe dërgojeni sërish tek adresa: info@BalkansJointConference.org.

Për më tepër informacion ju mund të shkarkoni Prospektin e Konferencës dhe Ekspozitës.

Për regjistrimet në Konferencë dhe/ose Ekspozitë, ju lutem referojuni kontakteve më poshtë.

Ju mirëpresim në event!

 

Kontakte:

Alban Kushi (SHUKALB):                   Tel: +355 42245101, Cel: +355 69 6012782
Fatbardha Muqiqi (SHUKOS):           Tel: +383 38 526 873, Cel +383 44 926 646
Email:                                                  info@balkansjointconference.org
Web:                                                    www.balkansjointconference.org