• Miresevini ne SHUKALB
  • Street “Pjeter Bogdani”
  • N. 13, H. 10, Ap. 15 Tirana, Albania
  • Dergo Email
  • info@shukalb.al
  • Telefono
  • Tel: (+355/4) 2245 101

Lajmet e fundit

SHUKALB merr pjesë në Kongresin e 5-të të GWOPA “Qëndrueshmëria në kohë sfiduese: Mobilizimi i bashkëpunimit për ofruesit e shërbimeve të ujit dhe kanalizimeve të gatshëm për të ardhmen”

SHUKALB merr pjesë në Kongresin e 5-të GWOPA “Qëndrueshmëria në kohë sfiduese: Mobilizimi i bashkëpunimit për ofruesit e shërbimeve të ujit dhe kanalizimeve të gatshëm për të ardhmen” Elisabeta Poçi, ...

Konferenca e Ujit të Danubit 2023 ishte një histori suksesi i madh: Delegacion i rëndësishëm i zyrtarëve shqiptarë morën pjesë dhe u përfshinë aktivisht në program

Konferenca e Ujit të Danubit 2023 ishte një histori suksesi i madh: Delegacion i rëndësishëm i zyrtarëve shqiptarë morën pjesë dhe u përfshinë aktivisht në program Konferenca e Ujit të ...

Stafi Ynë

Elisabeta Poçi
Drejtore Ekzekutive
Ermira Vasili
Administratore Finance
Alban Kushi
Menaxher i Shërbimit ndaj Anëtarëve dhe Administratës
Jonida Ahmeti
Menaxhere e Trajnimeve dhe Zhvillimit Profesional
Olta Alla
Menaxhere e Programeve

Anëtarësia e Kompanisë së Ujësjellës Kanalizimeve

Partnerët Tanë

International Water Association

(IWA)

European Water Association

(EWA)

Association of Boards of Certification

(ABC)

International Association of Water Service Companies in the Danube River Catchment Area

(IAWD)

Regional Capacity Development Network for Water and Sanitation Services (RCDN)

(RCDN)

Video

Dëshmi