Regjistrohuni tani për Konferencën dhe Ekspozitën e 10-të të Përbashkët Ballkanike – Ujërat nëntokësorë – Të bëjmë të padukshmen të dukshme!

Pas dy vitesh organizimi të konferencave virtuale, SHUKALB dhe SHUKOS kanë kënaqësinë t’ju ftojnë të na bashkoheni fizikisht në Konferencën dhe Ekspozitën tonë të 10-të të Përbashkët Ballkanike që do të mbahet më 8-9-10 Nëntor 2022, në Prishtinë, Kosovë. Tema…