Lajme

SHUKALB organizon me sukses online dy shkëmbime të eksperiencave mes kolegëve për “Projektet e suksesshme të infrastrukturës së kanalizimeve dhe trajtimit të ujit të ndotur”

Gjatë datave 15, 16, 17 dhe 18 Dhjetor, 2020, SHUKALB organizoi me sukses Shkëmbimet e Eksperiencave mes Kolegëve për përmirësimin e njohurive për përgatitjen e projekteve të suksesshme të infrastrukturës së kanalizimeve dhe trajtimit të ujit të ndotur, të cilat…