Newsletter

SHUKALB organizon takimin e parë të projektit “Hartimi i një dokument projekti për zbatimin e zgjidhjeve të bazuara në natyrë për trajtimin e ujërave të ndotura në dy zona rurale në basenin e lumit Drin”

SHUKALB, në bashkëpunim me kompaninë italiane IRIDRA dhe Universitetin e Shkencave të Natyrës BOKU në Vjenë, Austri, organizuan më 21 Prill, në Hotel Rogner në Tiranë, takimin e parë për projektin “Hartimi i një dokument projekti për zbatimin e zgjidhjeve…